A hétvégi házban gázpalackot használunk

A múlt hétvégét a barátnőmmel a Dunakanyarban töltöttük a családi hétvégi házban. Darukezelőként iszonyatos nagy szükségem van a pihenésre és a kikapcsolódásra, mert ez egy elég kemény munka, amiről más nem is gondolná, hogy az. Pedig az, így megfelelő pihenés kell a tökéletes koncentrációhoz. Ezért is nagyon kellett ez a hétvége.

Ebben a házban még hagyományos gázpalackot használunk, ami pont most fogyott ki. De semmi gond, hiszen mi már évek óta a gazpalackfutar.com oldalról rendeljük a gázpalackot. Nagyon meg vagyunk velük elégedve. Ennek a vállalkozásnak a fő profilja a gázpalack töltés, csere és házhozszállítás. Szinte minden van nekik, amire csak szükség lehet ezen a téren.

Nekünk történetesen PB gázpalack töltésére volt szükségünk, mert ezt használjuk a házban a gázsütő üzemeltetéséhez. Azért is szeretek mindig tőlük rendelni, mert mindig van pont az a palack, ami nekünk kell. A rendelés is nagyon egyszerűen és gördülékenyen szokott menni. A honlapon található egy olyan menü, hogy “visszahívást kérek”. Mivel ez egy családi vállalkozás, ezért nem alkalmaznak külön embert, aki percenként fel tudja venni a telefont. Ezért nagyon jó ez a módszer, hogy mi kérünk visszahívást, és egyből megkeresnek minket, amint tudnak.

Röviden a “visszahívást kérek” menüpontra kattintva a következő felületen meg kell adnunk a nevünket, a telefonszámunkat, az email címünket, valamint írhatunk egy rövid üzenetet is. Engem szinte mindig 1-2 órán belül visszahívtak és általában még aznap meg is történik a gázpalack töltés, szóval jó szívvel ajánlom őket.