A munkaruhától az epilátorokig

Nem is olyan régen a munkaruháról írtam nektek. Még akkor eszembe jutott erről a témáról, hogy a nyári munkaruhákból nagyon szépen ki tudnak kandikálni a kis kósza szőrszálak, ami nem biztos, hogy jól mutat.

Nyilván ez a férfiakat kevésbé szokta aggasztani, de nagyon sok olyan női munkás is van, akiknek azért érdemes a szőrtelenítésre hangsúlyt fektetni. A borotvával egyébként nekem az a bajom, hogy azzal baromi könnyű megvágni magunkat, míg mondjuk az epilálás során igazából a szőrszálakat gyökerestül ki tudjuk szedni, ezért én most utánajártam annak, hogy milyen epilátor webshop áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy az igényeinkhez leginkább passzoló epilátor eszközt be tudjuk szerezni. Így kerültem a Best Markt webáruházra.

Ezen az oldalon több mint 100 epilátor közül lehet választani. A jelenlegi kínálatban pontosan 114 epilátor található. A webshop használata nagyon egyszerű. Bal oldalon található egy szűrési blokk, ahol akár kulcsszóra is lehet szűrni, de alatta vannak még további lehetőségek, így tudjuk beállítani, hogy milyen árfekvésben gondolkodunk, nyilván az epilátorok között is található egyszerűbb megoldás és igazán multifunkciós is, ami rengeteg plusz extra dologgal rendelkezik. Láttam olyat is például, aminek több cserélhető feje is van, és ezáltal sokkal több funkcióval is rendelkezik. De a szűrési feltételeknél maradva, ha van olyan gyártó, akit igazán kedvelünk, akkor azt is ki tudjuk választani.

Az alapján is be vannak kategorizálva az epilátorok, hogy milyen testrészre ajánlják annak a használatát. Most a lábak szőrtelenítéséhez ajánlott epilátorokat néztem át. Itt egyébként az árfekvés az igazából akár százezer forint fölött is, de 10 ezer forint alatt is található több olyan készülék, ami teljes mértékben megfelel arra, hogy a lábunkat szőrtelenítsük. Persze a 100 ezer feletti készülékek már nagyon extra gépek igazából, nem csak egyszerű epilátorokról van szó, akik megengedhetik maguknak, bátran válasszanak a drágább készülékek közül.

Én most a láb szőrtelenítéshez ajánlott epilátorokat listáztam ki. Ebben a kategóriában körülbelúl 7500 és 120 ezer forint között lehet termékeket találni. Ebben az árfekvésben közel 60 termék közül lehet most éppen választani. Van egyébként olyan epilátor is, ami egyaránt használható száraz és nedves bőrön is, valamint olyanok is, amikhez nagyon sokféle különböző tartozékot is adnak. Ilyen tartozék lehet például a vezetőfésű, tisztítókefe, vagy akár külön fej a láb és a kar szőrtelenítéséhez. Ez már inkább a 30-40 ezer forintos kategória, de ahogy az előbb olvashattátok ez akár több dologra is használható már.

Ha esetleg nem tudtok dönteni és több terméket is szimpatikusnak találtok, akkor van egy jó hírem, ugyanis a webáruháznak van egy olyan funkciója, amivel össze lehet a termékeket hasonlítani. Egyszerűen a termékre rá kell vinni az egeret, és megnyomni az összehasonlít gombot. Több termék esetén egy táblázatba fogja listázni az oldal a legfontosabb adatokat az epilátorokról, így sokkal könnyebb összehasonlítani. Ezenkívül az is segítségetekre lehet, ha megnézitek a vásárlói véleményeket és értékeléseket is.

Ez a webshop egyébként rengeteg más terméket is árusít, így érdemes szétnézni a többi menüpontban is, de már önmagában ez az epilátor kategória olyan, mintha egy epilátor webshopban lennénk.