Kitaláltam, hogy mit adok kollégámnak karácsonyra

Korábban meséltem nektek, hogy Janival a közeli daru gyárban ismerkedtem meg, ahol együtt dolgozunk. Ők akkor lakásfelújításban voltak, és jót beszélgettünk a napelemekről. A kapcsolatunk azóta egyre erősebb, és mostanra annyira jóban lettünk, hogy idén szülinapokra megleptük egymást, most pedig meghívott karácsonyi ebédre hozzájuk.

Üres kézzel nem mennék, így arra gondoltam, most is meglepem valamivel. Szerencsére nem kellett sokat gondolkodnom az ajándékot illetően, mivel nemrég láttam, hogy a pénztárcája már az utolsókat rúgja. Úgy döntöttem, hogy megnézem a férfi pénztárca kínálatot a https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/ferfi/penztarca webáruház oldalán és innen választok valamilyen bőr pénztárcát ajándék gyanánt.

Azért ezt az oldalt választottam, mert innen már többször rendeltünk cipőt, és a barátnőmnek a pénztárcáját is itt vásároltuk meg, ami már hosszú ideje használatban van. Biztos vagyok benne, hogy ajándékba is jó ötlet innen vásárolni. Ráadásul a kínálat is igen bőséges, arról nem beszélve, hogy rendszeresen szoktak akciókat is tartani. Így akár 30%-os kedvezménnyel is hozzá lehet jutni pénztárcához, vagy egyéb termékükhöz, hogyha éppen egy kedvezményes időszakot fogunk ki.

Már tízezer forint alatt is lehet találni bőrpénztárcát a https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/ferfi/penztarca webáruházban, ahol mindegyik pénztárcáról több kép is található. Nem csak a külseje van lefotózva, hanem a belseje is, így lehet látni azt, hogy milyen típusú tartók vannak belül. Van olyan, amelyikben egy-kettő, másban pedig több irattartó is megtalálható. Az aprópénznek is van mindig egy külön elzárható kis tartója, illetve egy nagyobb a papírpénznek. Az általam megnézett bőr pénztárcák kívül-belül bőrből készültek. Mindegyiknél szerepel a mérete is, van amelyik több méretben is elérhető. Az ár mellett, hogyha kedvezménnyel ellátott terméket nézünk, akkor a megtakarítás összegét is jelzik az oldalon.

Sajnos már nem emlékeztem a jelszavamra, de szerencsére az oldal ebben is a segítségemre volt. A bejelentkezésnél egyszerűen csak rákattintottam az elfelejtetted a jelszavad linkre, majd pedig az e-mail cím megadása után megnyomtam a küldés gombot, és ekkor a cipomarket.hu oldaltól kaptam egy e-mailt, és ezután már be is tudtam jelentkezni az oldalra, és megkezdhettem a rendelés leadását, ami csak néhány percet vett igénybe, hiszen csak néhány adatra volt szükség, illetve kiszállítási módot, valamint fizetési módot kellett választani. Ezután pedig már kattinthattam is a megrendelem gombra. Mindig jó, amikor valami ennyire gördülékenyen lezajlik.

Amin meglepődtem, hogy a megrendelés elküldését követő munkanapon már meg is kaptam a pénztárcát. Én az egyik nap kora reggel adtam le a rendelést és másnap már meg is kaptam a csomagot.