Energetikai tanúsítvány árak lakás eladáshoz

Eladó sorba került a lakásom

A minap nagyon furcsa együttállásra lettem figyelmes. Csendes, barátságos környéken lakom, de mióta elhatároztam, hogy eladom a lakásomat, hirtelen nagy beruházások kezdtek berobbanni a környéken. Egyik napról a másikra óriási daruk jelentek meg a láthatáron, és mire kettőt pislogtam, már fel is húztak egy nagy irodaházat, most pedig egy társasház megépítését tervezik. Hihetetlen, mennyit fejlődött a technika, hogy ezeket az épületeket ma már ilyen nagy gyorsasággal képesek megépíteni. Pedig mikor ide költöztem, egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ez egyszer majd egy ilyen sűrűn lakott, frekventált környék lesz. Nos, úgy látszik, ez ügyben tévedtem. Bár talán mindegy is, hiszen az elhatározásomon, hogy eladjam a lakásomat, ez már nem sokat változtat.

Energetikai tanúsítvány árak az e-tanusitas.eu oldalról

Az energetikai tanúsítvány árak viszont annál inkább foglalkoztatnak. Az energetikai tanúsítás ugyanis kötelező tartozéka egy lakásnak ahhoz, hogy el lehessen adni. Így hát elkezdtem megbízható tanúsító cégek után nézni, akik az én lakásomra is elvállalnák a tanúsítást. Egy ismerősöm ajánlotta a figyelmembe az e-tanusitas.eu oldalát, ami már elsőre nagyon szimpatikus lett nekem. Leginkább az tetszett meg bennük, hogy nincsenek rejtett költségek, nincs köntörfalazás. Az energetikai tanúsítvány árak egytől-egyig megtalálhatók az oldalon, legyen szó vidéki vagy fővárosi ingatlan energetikai tanúsításáról. Így, ha a lokáció stimmel, négyzetméter alapján könnyedén eligazodhatunk az energetikai tanúsítvány árak között.

Arra azonban számítani kell, hogy ha valakinek nem a fővárosban van az az ingatlana, amit tanúsíttatni szeretne, akkor plusz költséget számítanak fel a kiszállásért. Ezt leginkább akkor teszik meg, ha a helyszín nagyon távoli, vagy nem esik közel egyik nagyobb városhoz sem. De ebben az esetben is előzetesen tájékoztatják az ügyfelet, így még a folyamat kezdete előtt át tudja gondolni, hogy így is megéri-e neki a tanúsíttatás. Én egyébként azt gondolom, hogy igen. Az energetikai tanúsítvány árak ugyanis barátságosak, ráadásul a cég nagyon gyorsan dolgozik! Az adatok beszerzése után 24 órán belül elkészülnek az energetikai tanúsítással, felár nélkül! Ráadásul aki most veszi igénybe a szolgáltatásukat, azt még egy Ingatlan Kisokossal is meglepik, teljesen ingyen!

De ha mindez nem lett volna elég, a bejegyzés végére tartogattam nektek még egy kis apróságot. Az e-tanusitas.eu csapata ugyanis a tanúsításról számlát ad, amit adott esetben személyi-jövedelem adó elszámoláskor fel tudtok használni. Ha esetleg felkeltettem az érdeklődéseteket, és szívesen megismernétek az e-tanusitas csapatát, ne habozzatok! Keressétek fel az oldalukat. Ott egyébként, ha komolyabban belemennétek a témába, le tudjátok tölteni a csapat energetikai tanúsítás kalkulátorát, így még pontosabb infókat kaphattok az energetikai tanúsítvány árakról! Vágjatok bele, sok szerencsét az energetikai tanúsításhoz!