Táska helyett daru, vagy fordítva?

Az unokaöcsém újabban rajong a darukért és a különböző munkagépekért. Biztosan odáig lenne érte, ha egy daru gyárba tehetne egyszer látogatást – majd ha nagyobb lesz, utána fogok nézni, ilyet lehet-e… Addig is gyönyörködünk úton-útfélen ezekben a gépekben, esküszöm, úgy néz rájuk, mint én a táskákra meg a cipőkre… Tudom, tudom, tipikus nő vagyok, nem egyszer megkaptam már. Elfogadom.

Általában az Anna táska webshopból szoktam új kiegészítőket beszerezni. Az Anekke táska gyűjteményem néhány havonta csak gyarapodni látszik, de mentségemre szóljon, hogy kizárólag akciós darabokat vásárolok. Az Anekke táska mindig feltűnő és különleges, sosem unalmas. Mindenhol megjegyzik, ha egy ilyen darabbal vonulok végig, hiszen a grafikák és a színkombinációk minden tekintetet vonzanak, ha Anekke táskáról van szó.

Szeretem, hogy hűségrendszerben vásárolok, és hogy az online fizetés, az utalás és az utánvét is megoldott (legutóbbi bankkártyával is, ami külön szuper). Sosem volt még problémám az Anna táska webshopból történő rendeléskor, mint ahogy a GLS futárszolgálat is mindig gyorsan kiszállította a csomagot. Van, hogy az az egyszerűbb, ha Pick Pack Pontra kérem, ilyenkor a hozzám legközelebb eső átvevőhelyet kiválasztom, és amint megérkezett a rendelésem, rögtön értesítenek is és átvehető a csomag.

Ha táska vásárlását fontolgatod, ajánlom, hogy nézz szét az oldalon, mert szuper márkákat lehet levadászni nagy kedvezményekkel!