Egy darukkal foglalkozó cégnél dolgozom, mint mérnök

Sikerült elhelyezkednem egy darukat tervező, gyártó és üzembe helyező vállalatnál, mint gépészmérnök. Én elsősorban azzal foglalkozok ott, mint az adott daruk tökéletesen megfeleljenek az összes biztonsági követelménynek.

Mondanom sem kell, hogy ez a munka meglehetősen stresszes, még úgy is, hogy többen is dolgoztunk ugyanazon a feladaton. A társaimmal folyamatosan ellenőriznünk kell egymást, mert ha egy daru hibásan épül meg, az katasztrofális következményekkel is járhat.

A daruk tervezésével járó stresszt valahogy jobban meg kéne tanulnom kezelni, mert ez már kezd kihatni az egészségemre is. Például újra elkezdtem dohányozni, pedig arról sikerült leszoknom már öt évvel ezelőtt.

Pedig ez a darukkal foglalkozó vállalat egy kifejezetten jó munkahely. Jó a fizetés, kedvesek a kollégák és a főnököm is teljesen normálisan kezel engem. Tényleg csak a túl nagy felelősséggel van a baj, de az inkább az én személyes problémám.

Rájöttem, hogy kicsit jobban kezelem ezt a stresszt, ha többet eszek. Ez szerintem még mindig jobb, mint a dohányzás. Az irodámtól nem messze található is egy jó kis büfé, ahol isteni pizzákat készítenek. Ezekből mindig jól feltankolok reggel, mielőtt neki látnék a daruk tervezéséhez és ellenőrzéséhez.

A jövőben mindent megteszek azért, hogy jobban bírjam az ezzel járó munkát. Ha ezt sikerülne valahogy leküzdenem, akkor ez lehetne a tökéletes munkahely. Mondjuk most legutóbb történt egy kis baj.

Mikor a büféstől kérni akartam a reggeli pizzaszeleteket, bocsánatkérően mondta, hogy nem tud kiszolgálni, mert elromlott a Pizzakemence. Azonban megnyugtatott, hogy nem sokára kiszállít neki egy új berendezést az rdelaer.hu csapata, akik az állítása szerint a legmegbízhatóbbak ezen a piacon.

Ennek a vállalatnak a honlapja is magáért beszél. Aki a fenti linkre rákattint, az láthatja, hogy mennyi kiváló kemence is található itt meg náluk. Ezeknek a produktumoknak a sokasága talán zavaró lehetne, azonban minden segítséget megkapunk a weboldaltól ahhoz, hogy könnyebben válogathassunk.

A termékek között például két különböző nézetben is kutakodhatunk: listanézetben és rácsnézetben. Valakinek jobban tetszik az első, míg mások inkább az utóbbit preferálják. A lényeg, hogy ez a webshop mindenkinek igyekszik kielégíteni az igényeit.

Azoknak a vendéglátósoknak, akiknek fontosabb az, hogy olcsóbb termékeket vásárolhassanak, ajánlom azt a beállítási lehetőséget, hogy a Pizzakemencéket az áruk szerint növekvő sorrendbe rakja a weblap. így rögtön a legelejére fognak kerülni a legolcsóbb termékek. A pontos árakról azonban a cég munkatársaitól kell majd érdeklődnünk. Ezt megtehetjük telefonon és személyesen is.

Pizzakemence

Ezek a kemencék nagyon professzionálisak, nem véletlen, hogy vendéglátóegységeknek szánták őket. Ezek belső világítással is rendelkeznek, ami nagy segítséget jelent ahhoz, hogy az ablakokon keresztül láthassuk, hogy a pizzák sütési folyamata rendben zajlik. Ezeken a berendezéseken található egy hőmérsékletet mérő műszer is, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a hőfokot megfelelően beállíthassuk. Nagyon fontos az is, hogy ezek a kemencék megfelelően kieresszék a gőzt, amiért egy gőzkieresztő rendszer felel.

A fentebb felsorolt tartozékok nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy egy Pizzakemence tökéletesen helytálljon egy nagykonyhai környezetben is. Ezzel az rdealer csapata is teljességgel tisztában van, így még az olcsóbb változatú termékeik is rendelkeznek ezekkel.

Ezeknél a berendezéseknél az is kardinális kérdés, hogy elektromosan működnek, vagy gázt kell felhasználniuk. Ebben az internetes áruházban mind a két fajtából találhatunk magunknak megfelelőt.

Ha ráklikkelünk az egyik termékre, akkor további részletes adatokhoz is hozzá juthatunk. Ilyen például a sütőkamráknak a mérete, vagy a gépnek a teljesítménye.

Úgy gondolom, hogy a weboldal tökéletesen képes kiszolgálni a vásárlókat, azonban ha valaki jobban szeretné a saját szemével látni a termékeket, akkor csak annyi a dolga, hogy elutazik Tapolcára, ahol a cégnek a bemutatóterme található. Itt személyesen is segítséget fogunk kapni ahhoz, hogy azt a berendezést válasszuk ki, ami a számunkra leginkább megfelelő az igényeink szempontjából.

A weboldaluk alsó részén megtalálhatjuk a további fontos információkat is. Ilyen például a nyitvatartási idő: minden hétköznap, reggel nyolctól délután négy óráig dolgoznak. Itt találhatjuk meg a szállítással kapcsolatos tudnivalókat is. A termékekért elmehetünk személyesen is a telephelyükre, azonban a kiszállítást ők is el tudják intézni a számunkra, ha szeretnénk. Ennek a feltételeiről valamelyik munkatársukkal tudunk beszélni.

Tapasztalatból mondhatom, hogy az általuk kínált termékek tényleg kiválóak, mert mióta a büfés az ő kemencéjüket használja, azóta a pizzái még finomabbak. Egy nagyon erős és tartós darabról van szó, így egészen biztos, hogy nagyon sokáig jól fog működni. A büfés szerint még az ára sem volt túl magas, főleg ha figyelembe veszi azt, hogy milyen jól működik. Biztos vagyok benne, hogy minden olyan vendéglátósnak könnyebb a dolga, akik ezen a forgalmazón keresztül vásárolják a berendezéseiket.