A munkaruha is lehet stílusos

A daruk a belvárosi látképnek már állandó elemei, ezek a magas, acél emelőrudak sokszor sután állnak az apró épületek közt. De nem volt ez mindig így, a daruk története évszázadokra nyúlik vissza, ennek történetéről olvashattok bővebben ezen az oldalon. Hihetetlen milyen mérnőki csodák ezek a gépek. Mint minden találmánynak, nekik is vannak rekordereik, ezekből csemegéztem legutóbb. Hihetetlen de a legnagyonn teherautó daru például 96 tonnát nyom, míg a legnagyobb toronydaruk 11 tonnát tudnak felemelnek.

A daru gyárban dolgozó munkások bizony napi szinten kemény kihívások elé vannak állítva. A biztonsági öltözet és a munkavédelmi előírásoknak való megfelelés elengedhetetlen egy ilyen területen.

Azonban a daru gyárban is eljön az ebédszünet vagy a munkahelyi buli, esetleg a csapatépítő tréningek időszaka. Ekkor nyílik lehetőség ismerkedni, mindenkinek megmutatni az egyedi stílusát, akár egy jópofa, kreatív pólóval. Éppen ezért lehet kiváló lehetőség ezeknek a keményen dolgozó embereknek az egyedi póló nyomtatás, amely kényelmes de kreatív.

Attól, mert kemény munkát végzünk, még lehet jó a humorunk vagy hiányozhat napközben távollévő kedvesünk, esetleg csak szeretnénk büszkélkedni a kutyusunk új frizurájával. A LOLmarkt egyedi pólókat készítő cégnél ezekre mind van lehetőség, csak ki kell találni, mit szeretnénk a pólónkra, mivel nyűgöznénk le a fásult kollégákat két kávé szürcsölés közben.

A férfi pólók laza fazonúak és pamut anyagúak, nem kényelmetlenek mozgás közben sem, egyszerűen moshatóak. Minden munkaruha lehet egyedi ezzel a póló nyomtatással. Én sosem szerettem az egyforma uniformisokat, így ezzel a lehetőséggel biztosan fel akarnám dobni a gyári hétköznapokat.