Építkezésen dolgozó ismerősöm ajánlotta a topcegalapitas weboldalát

Nemrég összefutottam egy régi ismerősömmel, aki építkezéseken dolgozik mint toronydaru-kezelő. Szóba került, hogy hamarosan saját céget alapít, ami építkezések számára biztosít majd toronydarut, és szakképzett kezelőket. A cégalapítás kérdése engem is eléggé érdekel, bár egyelőre még nem tartok ott, hogy valóban bele is vágjak. Érdekelni azonban érdekel a téma, ezért már régóta kerestem azokat a weboldalakat, ahol tájékozódhatok a cégalapításról. Amikor ezt elmondtam az ismerősömnek, azt ajánlotta, keressem fel a topcegalapitas nevű cég weboldalát, mert ott alaposan tájékozódhatok mindenről, ami egy cég elindításával kapcsolatos.

Cégalapítás: teendők, feltételek és maga a folyamat 2021-ben

A topcegalapitas alapvetően a cégalapításhoz szükséges papírmunka lebonyolításával, valamint igény esetén székhelyszolgáltatással foglalkozó cég. Azonban amellett, hogy szolgáltatást kínál, weboldalukon számos egyszerű, érthető és lényegre törő tájékoztatót olvashatunk a cégalapítással kapcsolatban. A tájékoztató anyagok mellett az oldalon cégalapítással kapcsolatos hosszabb, blogbejegyzés szerű írásokat is olvashatunk. Így az oldal felkeresése nagyon hasznos azoknak is, akik hozzám hasonlóan még csak játszadoznak a cégalapítás ötletével.

Az oldal infói abszolút naprakészek. Idén például kifejezetten a 2021-es évre vonatkozó információkkal ismerkedhetünk meg.

A topcegalapitas listaszerűen összegyűjti, milyen teendőket kell elvégezni azelőtt, hogy felkeresnénk őket, hogy aláírjuk saját cégünk megalapítását. Illetve összeszedi azokat a feladatokat is, amiket a papírok aláírása után kell elvégeznünk ahhoz, hogy valóban egy törvényes, bejegyzett cég tulajdonosaivá váljunk. Emellett az oldalon megismerkedhetünk a cégalapításhoz szükséges feltételekkel, külön-külön részletezve a leendő ügyvezetőre és cégtulajdonosra vonatkozó tényezőket.

Így zajlik a cégalapítás 2021-ben

A feladatok és teljesítendő feltételek mellett a topcegalapitas weboldalán magát a cégalapítás folyamatát is megismerhetjük, mely összesen hét lépésből áll.

Az első lépés a telefonos kapcsolatfelvétel, ami után a cég elküldi az ügyfél számára az alapításhoz szükséges formanyomtatványokat. A második lépés pedig az, hogy az ügyfél visszaküldi a kiküldött nyomtatványokat.

A harmadik lépéshez már személyes megjelenésre van szükség. Ekkor történik meg az iratok ismertetése, illetve szükség/igény esetén tanácsadásra is van lehetőség.

A negyedik lépés az alapításhoz szükséges iratok aláírása.

Az ötödik és hatodik lépésben zajlik le a cég cégbíróság általi hitelesítése, vagyis tulajdonképpen a hivatalos bejegyzés.

A hetedik lépés pedig az alapításról szóló végzés továbbítása az ügyfél és a bank részére.

topcegalapitas – Ha úgy érzed, tényleg belevágnál

A topcegalapitas weboldalán tehát minden naprakész infót megtudhatunk a cégalapítás folyamatáról, feltételeiről, és az alapítás előtt és után elvégzendő feladatokról.

A cég azonban nem csak azoknak tud segíteni, akik tájékozódni vágynak a témában, hanem azoknak is, akik már biztosak benne, hogy saját céget alapítanak. A topcegalapitas segítségével ugyanis gyorsan, egyszerűen és teljesen hivatalos módon alapíthatunk céget. Az oldalon három cégalapítási csomagajánlatot találhatunk, melyek közül lehetőségünk van kiválasztani a számunkra leginkább megfelelő lehetőséget. Alapíthatunk céget saját székhellyel, de ha ilyen nem áll rendelkezésünkre, igénybe vehetjük a tpocegalapitas székhelyszolgáltatását is.

Örülök, hogy a barátom ajánlása elvezetett erre az oldalra. Ha téged is érdekel a cégalapítás témája, vagy netán már ott tartasz, hogy indulnál is, mindenképpen ajánlott körülnézni a topcegalapitas.eu oldalon!