Hol a legjobb abroncsot venni az autóra?

Útban voltam a darugyár felé, ahol dolgozom, amikor egy kellemetlen dolog történt velem. Ráébredtem, hogy elfelejtettem lecserélni a téli gumikat az autómról. Ebéd közben a főnökömmel beszélgettem a daru gyárban, aki nagyon kedves és elnéző volt velem. Mondta, hogy most menjek el nyugodtan, cseréltessem le és nem gond ha kimaradok a munkából. Már sok éve dolgozom itt, szeretem ezt a gyárat és azt, amit itt elértem. Mondtam a főnökömnek, hogy már sok éve mindig a https://gumidiszkont.hu oldalról rendelem a gumikat és most is így fogok tenni. Kíváncsi volt, így megkért, hogy rendeljem meg ott helyben, a gumigyárban az egyik irodában.

Felmentünk és beírtam a keresőbe, hogy https://gumidiszkont.hu. A gumidiszkont oldalán pedig beírtam a szűrőbe, hogy milyen méretű gumit keresek, milyen autóra, milyen típus legyen, milyen márka, milyen legyen a sebesség és a terhelés index. Így hamar megtaláltam a megfelelőt, amit meg is rendeltem. Néhány munkanapon belül fogják szállítani, darabját csupán 1690.- forintért. Személyes átvételre is van lehetőség – mondtam főnökömnek -, viszont a átvételi pont Miskolcon van, és mostanában pont nem járok arra. De ha járnék is, a benzin akkor is többe kerülne, mint a kiszállítás díja.

Meséltem a gumidiszkont cégről, mondtam, hogy milyen régóta szereplői a piacnak, hogy folyamatosan bővül a webshop kínálata és, hogy most is több mint 30 ezer féle abroncs közül lehet választani. Csodálkozva nézett főnököm. Megmutattam neki, hogy mennyi hasznos információ van még a honlapon, például érdekes cikkek, részletes leírások, minden tudnivaló itt van az abroncsokkal kapcsolatban. Tetszett neki, megköszönte, hogy megmutattam, majd leült, hogy ő is rendeljen magának.