Darulesen jártunk a lemenő nap lenyűgöző sugaraiban

A kislányom annak ellenére, hogy lány, imádja a darukat. Szerencsére a közelben épp építkezés folyik, így mindennap van lehetőségünk megcsodálni a nagy és csodálatos darut. Szó se róla, valóban elbűvölő, ahogy szinte a felhők magasságába emelkedik. Én magam is elidőznék a darut nézve, ha lenne rá lehetőségem.

A gyerekek boldogságához sokszor ennyi is elég. Egy mutatós daru és máris jókedvük van egész nap. Ők még képesek teljes valójában meg- és átélni az adott pillanatot. Akár egy daru mozgásának látványát is.

Az anyák élete ennél már jóval bonyolultabb. Hiszen a lelki szükségletek mellett gyermekük fizikai szükségleteiről is gondoskodni kell. A minap éppen őrült pelenkakeresésben voltam, egyszerűen egyik sem válik be számukra. Vagy átázik, vagy nem jó a mérete vagy szorít. Mindig adódik valamilyen probléma a pelenkáknak szinte mindegyikével. Nagy szerencsémre épp rábukkantam a LORD shop oldalára, ahol színpompás választék tárult a szemem elé. Igazán tetszett, hogy pelenkákat és egyéb kiegészítő termékeket tartalmazó tesztcsomag rendelésére is van lehetőség. Ezekben a csomagokban többféle pelenka, popsitörlő és popsikrém is van, így minden típust könnyedén letesztelhetünk és kipróbálhatjuk, melyik válik be a leginkább. Legközelebb így már sokkal egyszerűbb lesz a vásárlás és biztosan nem fogunk majd mellé pelenkák terén. Ráadásul akár teljes havi csomagot is lehet vásárolni. Így még kedvezőbben szerezhető be a 30 napra elegendő pelenkaadag, ami felesleges köröktől és feladatoktól kíméli meg az anyukákat.

Persze a gyerekeknek nem csak pelusra van szükségük, hanem számos más dologra is. Hiszen az ő napjuk is színes és tartalmas már egészen pici korban is. A popsikrém minden baba számára elengedhetetlen a szobatisztulásig, ha szeretnénk, olyan selymes és irritációtól mentes maradjon a bőre. Nem beszélve a ruházati termékekről és az egyéb kiegészítőkről. Fogkefe és fokrém már az első fogacskák kibújásától szükséges. Tisztálkodási eszközök és fürdető, sampon is elkel a kicsiknek. A cumisüveg, a pohár és az evőeszközök beszerzésétől sem szabad elfeledkezni, hiszen a hagyományos fém kanalak még megsértenék a kicsik száját. Puha, piciknek fejlesztett kanalak szükségesek.

Persze nem csak a kicsiknek, a nagyoknak is be kell vásárolni. Szerencsére a LORD shop az idősebb gyerekekre is gondolt, így vannak számukra írószerek, irodai eszközök és iskolai felszerelések szép számmal. És hogy ne csak a felszerelésük legyen teljes, de az egészségük is, vitaminokat is beszerezhetünk számukra a LORD shop webshopon keresztül. Így a C-vitamin, a multivitamin és a kalcium is megtalálható a repertoárban, gyerekeknek tervezve.

Az én kedvencem kétségkívül az óriás tisztítószer csomag, amiben minden háztartás vezetéshez szükséges tisztítószert és eszközt megtalálhatunk, ráadásul jutányos áron. Így találunk felmosót, szivacsokat, törlőket, mosó- és mosogatószereket, bútorápolót. Ezen kívül papírtörlőt, zacskókat, fokpakkot, alufóliát, WC-papírt és fertőtlenítő szereket is. Így nem kell külön-külön kiválasztanom az egyes termékeket, egyben, komplett csomagban vásárolhatom meg őket. A LORD shop ezen pakkja jelentősen megkönnyíti az életem és szerintem más nők életét is.

A LORD shop boltnak hála mindent időben és gyorsan beszereztem, így maradt időm a háztartási feladatok elvégzésén kívül kellemesebb dolgokra is. A délutáni alvást követően indultam is darukat nézni a kislányommal, hiszen nem sokáig marad a közelünkben a látványosság.