Életem eddigi legviccesebb munkahelyi története

A munkahelyemhez kötődő legviccesebb történetet szeretném megosztani. Igazából a mai napig nem értem pontosan mi történt, de eddig bárkinek meséltem, az fogta a hasát a nevetéstől.

Tudni kell, hogy darus vagyok és építkezéseken dolgozom. Általában reggel 7-kor kezdünk neki a melónak, amit 8 körül egy kávéval szakítok meg. Azon a napon is így történt.

Álltam lent az építkezés bejáratánál, kezemben a kávé és néztem ki a fejemből.

Odalépett hozzám egy fiatalember és pont, vessző nélkül kezdett el beszélni.

-Jó reggelt. Az állásra jelentkeznék. A kérésének megfelelően a https://nyomtatoalkatresz.hu/ oldalt áttanulmányoztam és most ismertetném mivel foglalkozik a cég. A webes felületen keresztül lehetőségünk van különféle tonereket, tintapatronokat, egyéb lézerkellékeket, festékszalagokat, filmeket vagy épp papírt rendelni.

A megrendelés menete egyszerű, mivel a listázott termékeknél azonnal látszik, hogy melyik éppen elérhető, vagy melyik igényel további egyeztetést. Ezeket zöld vagy ciánkék pipával jelzik, avagy narancssárga homokórával a https://nyomtatoalkatresz.hu/ oldalon.

A szállítási feltételek igen kedvezőek, hiszen külön futárszolgálat végzi. Rendelhetünk akár házhoz vagy csomagpontra, és egyik esetben sem számolnak fel erre külön díjat.

Fizetésnél több opció közül is választhatunk, egészen az utánvéttől a bankkártyás fizetésig. Természetesen attól függően, hogy milyen szállítási módot részesítettünk előnyben.

Továbbá muszáj megemlítenem még a garanciára vonatkozó feltételeket: eredeti kellékanyag esetén a nyomtatoalkatresz.hu a gyártó által meghatározott paraméterek szerint jár el, míg az utángyártott termékek esetén 1 évet biztosít a vásárlóknak. 

Kérdés esetén pedig az ügyfélszolgálat áll rendelkezésre.

Én csak pislogtam és ezt ő is észrevette.

-Nem önnel beszéltem telefonon?

-Nem. – válaszoltam kissé megilletődve.

-Oh. Akkor elnézést. Szép napot.

És ezzel el továbbállt.